Aika senkun juoksee. Kolmen rankan vapaapäivän jälkeen oli kiva taas mennä kouluun. Koko luukku oli ihan täys kun tänään sitten tuli ne varmaan 200 uutta opiskelijaa. Paljon meksikolaisia, paljon aasialaisia mutta myös ihan kivasti eurooppalaisia. Suurin osa näistä uusista on kyllä tosi nuoria. Ite kun olenkin niin vanha jo... mutta tosiaan suurin osa jotain 16-17 vuotiaita. Lisäks tänne on viimein ilmestyny muslimityttöjä. Olen nähny kolme. Tähän asti kaikki Saudit ja muut sieltä päin on ollu vaan poikia/miehiä mutta nyt täällä ihan oikeesti on myös tyttöjä. Huivit päässä tietenkin ja ne näyttää kaikki ihan samalta.
 
Koulussa ei tapahtunut mitään tämän blogin kannalta olellista. Carinan kanssa sovittiin, että mennään yhdessä kattomaan matsia ja tavataan koululla puol tuntia ennen. Lotan kanssa kävin lounaalla, terveellistä mäkkiruokaa taas, mutta se olikin ainoa ateria tänään. Koska illalla mennään elokuviin, sanottiin Alyn kanssa ettei syödä illalla talolla.
 
Matsia oltiin kattomassa taas vaihteeks Philityssä. Hiljaa toivoin, että Italia voittaa mutta sitä ei voinut sanoa ääneen. Ei, kun on kattomassa matsia niin monen saksalaisen kanssa. Kun Italia viimein voitti sen pelin, täällä alkoi maansuru. Tai ainakin meidän porukassa. Tutustuin tänään pariin uuten saksalaiseen, Thomakseen ja sen kaksoisveljeen Andyyn. Andyn ihan oikea nimi ei vielä mulle selvinny eikä myöskään se, miten ne erottaa toisistaan jos niillä ei ole samoja vaatteita päällä koko ajan. Ne on niin saman näköset, että erehdyin jo eilen pari kertaa... noloa! Mutta kivoja poikia molemmat.
 
Pelin jälkeen mentiin Alyn ja Ulin kanssa leffaan kattomaan Superman Retuns. Tämä tiistaileffa perinne loppuu ens viikon jälkeen kun Alyn kanssa lähdetään molemmat kotiin ja Suomen leffahinnat on niin kalliita että jos kerran puolessa vuodessa.. Toisaalta olen jo nähnyt monet Suomen parin seuraavan kuukauden uutuusleffat. Kattelin viime viikolla Finnkinon sivuilta, että esim. Cars ja Click on tulossa ensi-iltaan Suomessa vasta elokuussa...
 
Takas talolla oltiin joskus klo 11 jälkeen. Kamala nälkä! Syötiin Alician kanssa lakuja. Lakut on niin hyviä. Totta tosiaan tämän kaamean ruokavalion seurauksena olen laihtunut 3 kiloa.