Välillä tuntuu, että täällä olo on yhtä ajan tappamista. Me kulutetaan aikaa shoppailemalla, istumalla kahviloissa, tekemällä mitä tahansa ettei tarvis mennä talolle. Koulussa on kivaa ja kavereitten kanssakin on kivaa mutta silti aina välillä on tosi turhauttavaa vaan olla.
 
Koulussa opiskellaan tällä viikolla politiikkaa ja siihen liittyviä asioita. Meidän ryhmässä on yks hollantilainen 17-vuotias poika, Daniel. Niin raivostuttava tyyppi. Tosi lapsellinen ja idioottimainen ja ärsyttävä ja arrrgh!! Menee hermot. Tänään sillä ei ollu kynää mukana. Idiootti!! Muuten meillä onkin niin hyvä ryhmä.  
 
Koulun jälkeen hengailtiin ensin tietokoneella ja mentiin sitte Lauran kanssa lounaalle Pizza Pizzaan. Sieltä saa -yllättäen- hyviä pizzoja. Ei niin hyvää kun kotipizzasta tai pizzahutista mutta kuitenkin. Täällä pizzatkin saa aterioina... pizza ateriaan kuuluu tölkki limua, pizzaslice ja pussi sipsejä. Todella terveellistä. Iltapäivä kulutettiin shoppaillen Yorkdalessa. En ostanu mitään ja olen ylpeä siitä. Kokeilin kyllä paria paitaa Hennesillä ja Old Navyssä.
 
Illalla mentiin Lauran ja Lotan kanssa leffaan. Tiistai on virallinen leffapäivä. Tänään käytiin kattomassa Click. Se oli hyvä. Sillä oli ensi-ilta täällä viime perjantaina. Adam Sandler saa käsiinsä koko universumin kaukosäätimen. Ihan oli 4,25 dollarin arvonen. Ens viikolla mennään varmaan kattomaan SuperMan.
 
Kotiin mentiin taas metrolla mutta Laura ei ehtiny ulos metrosta Bloor-Youngella missä yleensä vaihdetaan keltaselta linjalta vihreälle. Meillä oli niin hyvä keskustelu. Mä sentään ehdin ulos. Odottelin sitten Lauraa, kun se kävi tekemässä pienen lenkin seuraavalle asemalle ja takas. Näin kirjotettuna se ei kuulosta yhtään niin hauskalta kun se siinä tilanteessa oli...
 
Ulin ja Alin suhteellekin kuuluu hyvää. Kaikki on niin innoissaan asiasta... kaikki paitsi ehkä Alician poikaystävä Mexicossa. Raukka ei tiedä ettei ole poikaystävä kovinkaan kauaa.