Tällä viikolla ollaan myöhästytty 7:12 bussista joka päivä. Tänäänkin. Kävin suihkussa aamulla. L’Oreal Kids-shampoo tekee ihmeitä mun hiuksille. Tästä lähtien en muuta ostakaan. Hiukset on niin pehmeet ja helppo kammata. Mahtaa olla helppoa olla lapsi.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koulussa puhuttiin tänäänkin politiikkaa ja high vocabulary-tunneilla puhuttiin upseista ja downseista. Selitä se nyt suomeks. Lauran kanssa syötiin lounasta mäkkärissä. Nyt kaduttaa. Äitiä ei varmaan harmita yhtään.

 

Huomen on reissun puoliväli. Yhtä paljon aikaa siis takana kun edessä. Vielä onneks löytyy paikkoja, joita en oo nähny ja asioita, joita en oo tehny. Baseball-matsi on vielä kokematta, Hockey Hall of Fame näkemättä… Lord of the Rings-musikaalin ajattelin kanssa mennä kattomaan, kun se kerran täällä menee ja Värttinä on säveltäny siihen musiikin. Tiistaisin leffat on edullisia ja eiköhän täällä jotain tekemistä keksi. Ainoa mikä vähän jännittää on ens viikon viikonloppu, kun suurin osa kavereista on lähössä kolmeks päiväks French Canadaan. Minä en mene, koska se on tosi kallis. Olen siis yksin(?) kaupungissa…

 

Mulla oli kone tänään koulussa mukana. Piti päivittää tätä blogia ja soittaa taas kotiin. Koululla sitten tajusin, etten tollo ollut ottanu kuulokkeita mukaan. Se siitä soittamisesta. Mutta blogia sain päivitettyä ja messengerin kautta juttelin Henun, Äitin ja Tarun kanssa. Otan koneen uudestaan perjantaina koululle. Yritetään skypettämistä silloin uudelleen. Ehkä tästä kerrasta viisastuneena muistan ottaa myös kuulokkeet mukaan. Sanoin äitille, että kutsuu Pinjan ja Kian silloin meille niin nekin voi jutella mun kanssa. Ne raukat kuulemma laskee päiviä koska Hanna tulee takas… mutta ei mee kauaa. Aika menee niin nopeesti.

 

Lotan ja Lauran kanssa mentiin iltapäivällä taas Yorkdaleen shoppailemaan. Mun on pitäny koko viikon ostaa postikortteja, että ne ehtis perille ennen kun minä. Ajatuksen tasolle se kyllä tähän asti on jääny ja kortit siis on edelleen kaupassa. Ehkä huomen… Huomen mennään Lauran kanssa Eaton Centreen shoppailemaan. Täällä on koko tän ajan ollu alennusmyynnit, jotka ilmeisesti loppuu tän viikon jälkeen, joten alkaa olla viimeset hetket ettiä kesävaatteita. Tänään ostin American Eaglesta topin 8 dollarilla. Lähtöhinta oli $26,90… Vaatteet tosiaan on täällä halvempia, kun Suomessa. Ruoka taas ei ole.

 

Mitään merkittävää ei ole tapahtunut. Ruoka on aina edelleen pahaa. Harmi, ettei se näy painossa mitenkään. No ei onneks myöskään plusmerkkisenä…

 

Kiitoksia kaikille, jotka olette lähettäny mulle kuvia Virven ja Henen vauvasta. Tuskin maltan odottaa, että pääsen Suomeen tapaamaan tätä suloista pikkumiestä.