Viikonlopun jälkeen oli taas kiva mennä kouluun. Kun on koulussa, ei tarvi keksiä sen suurempaa tekemistä. Talossa en todella halua olla. Meillä talossa on niin likasta ja jo viime viikon alussa kiinnitin huomiota pahaan hajuun vessassa. Tänään kauhukseni keksin mikä sen aiheuttaa. Isäntäperhehän on kotoisin Kreikasta ja kreikkalaisilla ilmeisesti on tapana laittaa käytetyt vessapaperit pöntön sijasta roskikseen. Ne tekee niin täällä Kanadassakin. Hyi h******i! Voitte kuvitella kun täällä on ollu yli 30 asteen helle, että ne todella haisee.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamulla satoi ja oli vaan 17 astetta lämmintä. Ihanaa… Myöhästyttiin sitten vähän bussista ja sen seurauksena myös koulusta. Downtownissa ei enää satanu mutta joku tollo astu lätäkköön niin, että vettä roisku myös mun jaloille ja kenkiin. Enkä se ollu minä.

 

Mulla oli tietokone mukana koulussa mutta syystä tai toisesta netti ei toiminu. Ulin koneella kyllä toimi. Uli neuvo mua miten yrittää korjata tilanne mutta ei onnistuttu. Talolla myöhemmin illalla huomasin, että siitä langattoman verkon vilkkuvalokohdasta voi painaa ja kas kummaa.. langattomia verkkojakin alkoi taas löytyä. Harmi, ettei täällä talossa ole langatonta verkkoa. Suurimmalla osalla isäntäperheistä on. No meillä ei kyllä ole mitään muutakaan.

 

Koulun koneet sentään toimi. Pinja oli kirjottanu mulle viikonloppuna mailia ja vastasin sitten Pinjalle ja juttelin messengerissä ihmisten kanssa.

 

Lauran kanssa käytiin lounaalla Tim Hortonsissa Metro Hallin Food Gardenissa. Siellä me syödään oikeestaan joka päivä. Tänään ostettiin kana wrapit. Tosi hyvää! Kävin myös ostamassa aurinkovoidetta ja shampoota. Täällä shampootkin on isommissa pulloissa kun Suomessa. Kaikki on niin suurta. Ostin sitten L'Oreal Kids-shampoota, koska siinä oli pienin paketti, hoitoaine samassa ja se oli suhteessa halvinta. Pientä hilpeyttä se kyllä herätti.

 

Voitteko uskoa. Laura on kotoisin Joensuusta ja kun tuli puhetta, että mä olen Myrskylästä, selvis, että Laura tuntee Ruhasen Villen. Meillä on myös sama syntymäpäivä. Tosin Laura on mua kolme vuotta nuorempi, Henun ikänen. Hassua, että kahden suomalaistytön on matkustettava Torontoon asti tavatakseen kun periaatteessa oltas voitu nähdä joskus vaikka Myrskylässä.

 

Koska meillä ei ollu enää downtownissa mitään tekemistä ja mulla oli tietokone mukana painona, päätettiin molemmat lähteä taloillemme. Victoria Park Stationilla alko hirvittää, kun kello oli vasta 7pm. Talossa ei oo mitään tekemistä enkä tahdo mennä sinne näin aikasin. Päätin sitten ajan kuluksi kävellä bussilla matkustamisen sijasta sen 2-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 kilometriä mitä talolta on Victoria Parkiin. Siinä aika kulu ihan kivasti ja näkipä vähän tätä aluettakin.

 

Täti oli pessy meiän pyykit. Ne oli edelleen saman kokosia ja värisiä kun tänne tullessani. Ihan puhtaiksi ei ainakaan valkoset sukat ollu tullu, mutta voin siis jatkossakin antaa tädin pestä pyykit. Tiedän, kuulostan kamalan kiittämättömältä... elämä tässä talossa on niin erilaista.

 

Talossa oli taas pahaa ruokaa. Täti tekee meille valmiit annokset. Aivan liikaa ruokaa. En voi syödä niin paljon. Huomen syödään ulkona…