Puoliväli on siis tässä. Niin se aika rientää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ehdittiin aamulla bussiin. En tiedä mitä sille 7:12 bussille tänään tapahtui mutta oltiin pysäkillä Alician kanssa varmaan kymmentä yli ja silti jouduttiin odottamaan ties kuinka kauan. Aamulla oli lämmintä ja aurinko paistoi. Eilen illalla oli ukkosta. Ehdin talolle just ennen sadetta.

 

Koulussa ei ihmeellisempiä. Vielä huominen ja sitten se ärsyttävä Daniel lähtee. Se on kyllä oikeen sellanen rikas hemmoteltu kakara. Burberryn paita, Lacosten pikee paita, Pradan kengät, pää tyhjä kun ämpäri. Tänään keskusteltiin sen kanssa Suomen ja Hollannin koulutusjärjestelmistä. Se niin ylpeänä selitti, että Hollannissa on kyllä vissiin ihan hyvä julkinen koulu, mutta hän ei siitä tiedä, koska hän käy yksityiskoulua. Blaa blaa blaa… Enää huominen.

 

Tällä viikolla oon ollu aina Lotan ja Lauran kanssa jossain. Suomea on siis puhuttu, paljon. Tänään oltiin Eaton Centressä shoppailemassa. Ostin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />La Senzasta sellasen olo/yöasun. Olen katellu sellasta jo monta kertaa ja nyt sen sitten ostin. Yhdessä kirjakaupassa istuttiin varmaan puol tuntia rappusten alla lukemassa lehtiä. Täällä on ihan ok mennä kirjakauppaan lukemaan lehtiä. Suomessa ei tulis mieleenkään mennä kirjakauppaan ja ottaa hyllystä lehti ja istahtaa lattialle lukemaan sitä. Kun on lukenu tarpeekseen, vie vaan lehden takas hyllyyn. Kummallista.

 

Eatonista löytyi vielä pari toppia. Oltiin jo lähdössä pois, kun Lotta halus mennä vielä yhteen kauppaan. Siellä oli nättejä toppeja alennuksessa. Kokeilin yhtä ja se oli hyvä. Huomasin sitten, että Laura ja Lottakin kokeili samoja toppeja. Koska ne oli niin edullisia ja nättejä päätettiin kaikki vielä ostaa kaks sellasta. Kun ne oli NIIN halpoja. Mä ostin siis mustan ja valkosen topin. Hintaa niille tuli euroissa yhteensä 16. Edullista.

 

Tällä oli ukkosta ja satoi kaatamalla. Kaupunki tuntu heti paljon kotosammalta, kun kadut lainehti. Mehän ei tietysti kastuttu, koska kateltiin sadetta sisältä Eatonista. Tänään syötiin myös tosi hyvää suklaajätskiä. Siinä oli suklaakakun palasia siinä jätskissä. Nam! Suomessa kakun väliin laitetaan kyllä jäätelöä mutta täällä ne laittaa kakkua jäätelöön. Suomella on siis vielä parantamisen varaa jäätelövalikoimien suhteen.

 

Tapasin tänään toisen kerran paikallisen suomalaisen. Vähän pelästyin kun metrossa vieressä istuva mies sanoikin ihan selvällä suomella, että ”te puhutte aika harvinaista kieltä täällä…” Hetken aikaa kesti ennen kun sai mitään sanottua. Se mies oli menossa taidenäyttelyn avajaisiin. Oli asunut täällä nyt 5 vuotta.

 

Postikortit on edelleen ostamatta. No onhan tässä vielä aikaa. Sanon ja ajattelen näin vielä ens viikollakin ja seuraavankin alussa. Sitten sitä huomaa, että aikaa ei enää olekaan. Tänään kuitenkin vielä on. Ehkä siis huomenna ostan kortteja. Huomen on Lauran barbeque-partyt. Huomen otan koneen kouluun niin voin taas jutella kotijoukkojen kanssa. Ehkä Pinja ja Kiakin (serkut, ikää 10 ja 7) pääsevät huomen juttelemaan mun kanssa.

 

Kiitoksia teille, jotka olette kirjottaneet kommentteja. On mukava tietää, että joku jossain lukee tätä