Aamulla kun herättiin, satoi kaatamalla. Alyn sateenvarjon alla yritettiin juosta pysäkille pahemmin kastumatta ja siinä melkein onnistuttiinkin. Otin koneen taas mukaan kouluun niin pääsin päivittämään blogia.
 
Koulun verkko oli taas jumissa. Skypessä puhuminen ei onnistunu mutta sain blogin taas suhteellisen ajantasalle. Ulin ja Lotan kanssa käytiin Metro Hallissa ostamassa vettä ja Lotta osti kengät. Takasin tullessa kastuttiin.
 
Tänään oli viimeset high vocabulary-tunnit. Tylsää... ne on ollu tosi hyvät tunnit. No eipä tätä koulua ole enää jäljellä kun kolme tuntia.
 
Tuntien jälkeen juttelin messengerissä Henun ja Tupen kanssa. Tupe etti mulle Valvomon Mikä kesä! -biisin. Yhden tiedoston siirtämisessä kesti todella kauan. Kertoo jotain koulun langattoman verkon tasosta. Nyt mulla on kesäbiisi. Kiitos!
 
Lähdin koululta viimein viiden maissa iltapäivällä. Kävelin ensin St. Andrew:lle, mutta koska enää ei satanu päätinkin lähteä shoppailemaan. Tuliaisostoksille siis. Kattelin jo pari viikkoa sitten, että siinä CN Towerin lähellä oli sellanen kauppa, missä myytiin pelipaitoja. Sinne siis. Ostinkin sieltä isälle Toronto Maple Leafsien pelipaidan. Se myyjätäti ei vissiin oikeen ymmärtäny jääkiekosta mitään. Koitin selittää sille, että olen Suomesta ja Suomi voitti Kanadan viime mm-kisojen pronssiottelussa, mutta se selitti vaan että tämä sininen on paikallisen joukkueen paita ja punanen maajoukkueen... Joo kyllä tiesin sen jo.
 
Unionilta menin metrolla Eatoniin. Ostin vähän matkamuistoja itelleni. En ostanu jäätelöä vaikka tarkotus oli, enkä myöskään smoothieta. Kävin Eatonin vieressä olevassa Hard Rock Cafe:ssa ostamassa Henulle tuliaset ja jatkoin siitä kävellen Collegelle. Ostin kaupasta suklaata jota söin matkalla takas talolle.
 
Kello oli lähemmäs puol ysiä, kun tulin talolle. Pakkailin vähän tavaroita. Laukun toinen puoli on jo täys eikä aavistustakaan miten saan kaiken mahtumaan sinne.