Tulin talolle aamulla puol yhdentoista maissa. Kukaan ei kysyny mitään. Tuskin huomasivat, etten ollu yötä kotona. Selitin kyllä missä olin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iltapäivällä lähdettiin porukalla Toronto Islandille grillailemaan. Juhannuksen juhliminen jatkui siis melko perinteisesti. Toronto Island on iso saari Toronton edustalla. Sinne pääsee 15 min välein kulkevilla lautoilla. Saari tai saari ryhmä, en oikein tiedä, on aika iso ja kokonaan kaupunkilaisten virkistyskäytössä. Todella kaunis paikka. Saarella on yleisessä käytössä olevia grillipaikkoja mutta Uli oli ottanu oman grillin mukaan isäntäperheestään.

 

Alicialla ja mulla oli tädin meille antamia hampurilaistarvikkeita ja yhdessä käytiin vielä ostamassa lisää. Meitä oli yhteensä 8. Ali, Uli, Laura, Lotta, Rachel, Giuseppe, Robert ja minä. Giuseppen kämppiksen Dannynkin piti tulla, mutta se päättikin mennä kotiin kun me muut mentiin lautalle.

 

Täällä grilliruoka tarkoittaa siis hampurilaisia tai hodareita. Me löydettiin kiva pöytä vielä ihan läheltä rantaa. Ilma oli vähän viileä. Suomalaisesta ei juhannuksesta ei enää puuttunut kun sauna, uikkarit ja pyyhe. Niitä todella kaipasi. Kunhan pääsen Suomeen, haluan mennä uimaan. Saunaan ja uimaan. Toivottavasti joku on suopea ja kutsuu mut saunomaan ja uimaan…

 

113041.jpg