Viimenen viikko. Toisaalta niin ihanaa lähteä kotiin, toisaalta on tosi surullista lähteä. Olen saanu paljon uusia kavereita. Viimesimpään tutustuin tänään. Fabian, arvatkaa; Saksasta, asuu Anken ja Fernandon kanssa samassa talossa. Tosi kivan tuntunen tyyppi.
 
Maanantaisin on niin paljon koulua. Suuret kolme tuntia... siis kolme 1,5 tunnin tuntia. Rankkaa. Koska tää on mun viimenen viikko, sain aamulla ohjeet miten täyttää sellanen kysely. Ja mullahan kyllä on palautetta, mitä antaa näille. Muuten olen ollu tyytyväinen reissuun kaikin puolin mutta toi majotus on kyllä ollut ala-arvonen. Kysely oli rasti ruutuun-tyyppinen mutta siinä oli myös pieni ruutu, mihin voi kirjottaa omat kommenttinsa. Kirjotin siihen pienen romaanin meidän talosta ja niitten tavoista. Täti ei edelleenkään tiedä edes mun nimeä. Tässä yks päivä oltiin Alyn kanssa syömässä ja täti lämmitti meiän ruuat. Kun se nosti ne takas pöydälle se sano: supper for Alicia and supper for... the other girl. Kyllä, olen yleensä that girl, the girl, the other girl tai she.
 
Koulun jälkeen mentiin Anken ja Fabianin kanssa Metro Halliin syömään. Ja Metro Hallista Eaton Centreen. Ostin taas vähän tuliaisia, kotiin ja Emmille. Syötiin jätskiä siinä hyvässä jätskipaikassa. Sitä jäätelöä tulee niin ikävä. Se on tosi hyvää. Yonge Streetiltä ostin lipun. Täällä on tapana, että jokainen ostaa oman lipun, mihin kaverit voi sitten kirjottaa. Kiva muisto. Nyt mullakin on siis lippu.
 
Anke halus mennä kotiin ja kello oli vasta viis. Se ei ole Hannan kotiinmeno aika. Se on kaukana siitä. Sovittiinkin sitten, että mennään nyt kotiin ja illalla Woodbine Beachille. Se oli hyvä idea.
 
Woodbine Beach on tosi kaunis paikka. Tai-Hei sano, ettei siellä voi uida nyt, koska vesi on vihreää mutta en kyllä oikeen ymmärtänyt mitä se sillä tarkotti. Siniseltä se vesi kyllä näytti. Varsinaisen biitsin vieressä on puisto, ihana puisto. Käveltiin siellä toista tuntia. Meitä oli siis Tai-Hei, Fernando, Fabian, Anke ja minä. Sieltä puistosta on tosi nätti näkymä downtowniin ja etenkin kun oltiin siellä auringonlaskun aikaan...
 
Puistosta jatkettiin vielä pubiin ja kello oli 12:30am kun lähdin bussilla Victoria Parkista talolle päin.