Täällä olen aina niin väsynyt. Johtunee stressistä. Vieras paikka, vieraat ihmiset, ei varsinaista kotia tai paikkaa missä olla. Tokihan talossa voi olla niin paljon kun haluaa, mutta kun ei halua.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ilma oli aamulla viileä. Koko viikoks on luvattu sateita. Toisaalta harmittavaa, mutta auringon polttamien ihoalueiden kannalta erittäin tervetullutta. Alin kanssa myöhästyttiin taas bussista. Meillä on treffit Ulin kanssa Victoria Parkissa aina tuntia ennen koulun alkamista mutta viime viikolla ei keritty siihen kertaakaan. Tänään Ulikin oli myöhässä. Ulin takia melkein myöhästyttiin koulusta. Alicia ja Uli on niin ihastunu toisiinsa. Ne olis ihana pari!

 

Englannin puhuminen sujuu päivä päivältä paremmin. Tänään koulussa High Vocabulary-tunneilla meillä oli erittäin hyvät keskustelut. Englannin puhumiseen on tullu niin paljon lisää varmuutta. Olen tosi tyytyväinen tähän kouluun. Vaikka isäntäperhe onkin vähän mitä on, koulu on kyllä ollut hyvä ja koko tähänastinen aika todella opettavainen.

 

Koulun jälkeen lähdettiin Lauran kanssa Leslieen shoppailemaan. Siellä on Ikea. Ikean takia sinne mentiinkin, koska Ikeasta saa ruotsalaista ruokaa. Niitä Gille-pipareita ja Maraboun suklaata. Gillet oli niin kallita, etten raaskinu niitä ostaa, vaikka mieli kyllä tekikin. Äiti saa ostaa niitä sitten kun tulen kotiin. Ikean jälkeen tultiin takas downtowniin ja kierreltiin Yonge Streetin kauppoja Bloorin ja Wellesleyn asemien välillä. Eaton Centressä käytiin vielä smoothieilla. Se on niin hyvää!!

 

Victoria Parkissa näin Akemin. Akemi on samoilla General English-tunneilla kun minä. Oikeen mukava japanilainen tyttö. Monet japanilaiset on tosi ärsyttäviä, mutta Akemista pidän. Tultiin yhdessä bussilla. Ja talolla… talolla oli tänään oikeesti hyvää ruokaa. Kanaa ja jotain perunaa ja maissia. En koskaan syö keitettyä maissa (en tiedä oliko se keitettyä tai mitä sille on tehty) mutta sehän oikeestaan on ihan hyvää. Näin se mieli muuttuu…