Kurja päivä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamulla nukuin pitkään ja kun heräsin, ketään ei ollut kotona. Ihanaa! Täti oli tehny mulle aamiaiseks ’pannukakkuja’ pan cakes ja niissä oli mustikoita. Vaahterasiirapin kanssa ne maistu tosi hyviltä. En pitänyt mitään kiirettä kerran olin talossa yksin. Pakkailin likasia vaatteita, koska täti ei enää pese niitä meille, enkä kyllä haluakaan että pesee. Kävin suihkussa ja nautin, sen mitä tässä talossa voi nauttia.

 

Mun piti tavata Thomas, Andreas, Anke ja Fernando kolmelta Philityssä. Piti mennä kattomaan Saksa-Portugali-peliä, pronssiottelu.  Lähdin kaupungille hyvissä ajoin ja istuskelin Metro Hallin vieressä puistossa odottelemassa, että kello lähestyis kolmea. Puol kolmen jälkeen menin Phility McNastysiin odottelemaan muita ja valitsin meille hyvän pöydän. Peli alko kolmelta mutta ketään ei näkyny missään. Kun kymmenen minuuttia oli pelattu, eikä ketään edelleen näkynyt päätin, että 20 minuutin jälkeen lähden jos ketään ei edelleenkään kuulu. Kun peliä oli pelattu 25 minuuttia, lähdin pois. Kiitti vaan kaverit! Kyllä ärsytti.

 

Anken ja Fernandon kanssa suunniteltiin perjantaina, että mennään tänään kattomaan Lord of the Rings-musikaali The Princess of Wales Theatreen, jos siihen on vielä paikkoja jäljellä. Halvimmat liput maksaa 26 dollaria, mikä ei siis ole paha hinta. Kävin kysymässä lippuja, mutta halvimmat liput oli tietysti loppuunmyyty pariks seuraavaks viikoks, joten se siitä. Mitäs sitten tehdään? Kaikki tämän päivän suunnitelmat on just menny pieleen. Kukaan ei ole ilmottanu missä on tai mitä tekee tai miksei tullukaan kattomaan sitä matsia niin kun sovittiin..

 

Lähdin metrolla sitten Bloor-Yongelle, koska siellä piti olla sellanen kauppa, josta saa kaikkia Kanada-aiheisia vaatteita. En tietenkään löytänyt sitä. Sitä ei varmaan ole enää edes olemassa. Olin lähdössä Eaton Centreen, kun Ankelta tuli viimein viesti. ’Sori ollaan vähän myöhässä. Ollaan downtownissa 5pm.’ Vähän myöhässä. Kello oli puol 5. Lähetin takas viestin, että tulkaa Eatoniin, odotan suihkulähteellä. Puol kuudelta odotin edelleen Eaton Centren suihkulähteellä yksin. 25 vaille 6 Anke ja Fernando viimein tuli. Olin niin vihanen. Sotkin sitä paitsi paitani, kun söin jätskiä niitä odotellessa. Valkonen paita tietenkin ja suklaajäätelöä, näkyy kilometrin päähän.

 

Koska ei päästy tänään teatteriin eikä eilen leffaan, mentiin tänään leffaan. Anke makso kaikkien liput ja Fernando popparit. Lahjontaa…  Leffa oli ihan ok. Pirates of the Caribbean siis. En ihan ymmärtäny kaikkia kohtia, koska en ole nähny sitä ekaa osaa. Ihan ok siis, olen nähny parempia.

 

Leffan jälkeen ei enää ärsyttäny ihan niin paljoo, enkä ollut enää niin vihanen. Istuttiin Market Squarella ja juteltiin niitä näitä. Väsytti ja oli nälkä, joten lähdettiin kotiin. Talolla mua odotti ruoka. Jotain kalaa, ilmeisesti perunamuusia (siltä se näytti mutta maistui oudolta) ja maissia. Kala maistu hirveeltä ja koska se eilisillan odotti mua pöydällä taas ehkä noin 4-6 tuntia ennen kun täti laittaa ruoat jääkaappiin, en uskaltanu/halunnu enää syödä sitä. Onneks on maissia. Sille täti ei koskaan tee mitään. Se on hyvää.

 

Kurja päivä tosiaan.