Kanadassa vietetään isänpäivää kesällä. Se on siis nyt. Isänpäivän kunniaks me saatiin aamulla French Toasteja, vähän niin kun köyhiä ritareita, ja niitten kanssa vaahterasiirappia. Hyvää. Täällä vietetään myös lastenpäivää ja lapset saa silloin lahjoja. Miksei Suomessa ole lastenpäivää???  

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vaikka oltiin kaikki eilisen reissun jälkeen väsyneitä, lähdettiin heti aamusta taas kaupungille. Treffit oli klo 10am Dupont Stationilla ja siitä sitten mentiin Casa Lomaan. Casa Loma on yks Toronton suosituista nähtävyyksistä, 1900-luvun alussa rakennettu keskiaika-tyyppinen linna. Sen rakennutti joku rikas bisnesmies, joka asu siellä noin 10 vuotta kunnes rahapulassaan joutu luopumaan linnasta.

 

Casa Loma oli ihan hieno paikka. Harmi vaan, että siellä järjestettiin samaan aikaan isänpäivälounas, joten osa tiloista oli varattu siihen ja väkeä riitti. Mutta sellanen prinsessalinnahan se oli, torneineen ja salakäytävineen kaikkineen. Ja hirveä turistirysä. Hinnatkin oli sen mukaset mutta nythän on nähty.

 

Casa Loman jälkeen jatkettiin matkaa metrolla pohjoseen Yorkdalen ostoskeskukseen. Se on, jos mahdollista, vielä Eaton Centreäkin isompi paikka. Ihan kiva kauppakeskus ja toisin kun Suomessa, siellä oli paljon eri kauppoja kun Eaton Centressä. Suomessa ostoskeskus kun ostoskeskus, kaikissa on samat kaupat. Kauaa me ei kuitenkaan kauppoja kierrelty, vaan lähdettiin koululle, missä tavattiin loput porukasta.  

 

Robert oli kuullut jostain, että jossain puistossa koulun lähellä järjestetään iltapäivällä ilmaiskonsertti, jossa esiintyy ainakin Nelly Furtado. Sinne siis. No todellisuudessa konsertti oli Much Music Video Awardsit ja ne ei ollu puistossa, mutta Nelly Furtado kyllä esiintyi siellä. Ja se konsertti alkoi neljän sijasta 9pm. Meillä oli treffit kolmelta.

 

Konsertti järjestettiin kadulla, mikä oli aika erikoista. Itse lava oli sellasella pienellä parkkipaikalla, mutta katsojat seiso kadulla. Porukkaa oli tosi paljon eikä me sitten oikeestaan nähty juurikaan mitään tai ketään. Mutta nimekkäitä esiintyjiä siellä oli. Rihanna, Nelly Furtado, Sean Paul, Paris Hilton, Kelly Clarkson, Jessica Simpsonin ex-mies, täydellisten naisten puutarhuri ja monia muita, joita en tunnistanu. Eikä sillä niin ollu väliäkään. Hauskaa oli ja se oli pääasia.

 

Poltin olkapääni päivän aikana. Toiseen on vielä oikeen mukavasti jäänyt topin olkaimista kaksi raitaa. Täytyy ostaa aurinkovoidetta.