Sen kerran kun oltas 7:12 bussiin ehditty, sitä ei koskaan tullu. Oltiin pysäkillä varmaan jo 8 yli 7. No aina ei voi voittaa. Tänään on Danielin viimenen koulupäivä. Ilon päivä! Myös Lauralla on viimenen päivä koulussa. Tylsää. Ja Hansilla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Otin tänään koneen kouluun, koska unohdin ne kuulokkeet keskiviikkona talolle. Tunnin jälkeen päivin blogia ennen kun lähdettiin kattomaan Saksa-Argentiina peliä Hoopsiin. Matsi oli tosi jännä. Onneks Saksa voitti, niin paljon oli taas saksalaisia kavereita sitä meiän kanssa kattomassa, tai ennemminkin me niitten kanssa.

 

Matsin jälkeen sitten viimein soitin kotiin. Takku, Hannu, Pinja, Kia ja Mamma oli meillä, joten juttelin niittenkin kaikkien kanssa. Äitin ja isän kanssa myös tietysti. Oli tosi hauska kuulla, mitä Suomeen kuuluu ja kertoa niille mitä täällä on tapahtunut. Tietysti ne voi lukea myös täältä.

 

Lauran kanssa käytiin ostamassa Lauran isovanhemmille tuliaiset ja mulle postikortit ja –merkit. Postikorttien lähettäminen on tosi kallista täältä, joten älkää pettykö jos laatikosta ei korttia kolahdakaan. Anteeks!

 

Viiden jälkeen menin Lauralle sen läksiäisbileisiin. Tutustuin Lauran uuteen kämppikseen Ankeen, Saksasta. Ihan mukavan tuntunen, vähän mua vanhempi tyttö. Bileissä ei ollut erityisen paljon porukaa, ihan sopivasti. Desi ja Francisco oli tehny meille sapuskaa. Ihan hyvää oli. Hyvät bileet. Ei kai niistä sen kummempia. Team Finland edusti itseään juuri niin kun suomalaisten bileissä kuuluu.

 

Lauralta lähettiin vähän yhentoista jälkeen. Me mentiin Alician kanssa suoraan talolle. Ali soitti poikaystävälleen. Tai nyt se on ex-poikaystävä J. Väsyttää…

 

Yöllä mulla tuli maha taas kipeeks. En tiedä mistä johtui. Ehkä niistä kevätrullista, mitä syötiin Lauralla.

 

117880.jpg

 

Porukkaa Lauran bileistä...