Aika menee nopeasti. Viime viikko tuntui kestäneen ikuisuuden. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä ja välillä todella mietitytti mitä ihmettä mä täällä yleensäkään teen. Tämä viikko sen sijaan menee niin nopeasti. Kohta on viikonloppu ja ens viikko ja ihan pian ollaan tän kurssin puolivälissä. Kohta oon matkalla takas Suomeen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olin tosi väsyny aamulla. Torkuin metrossa ja pari kertaa meinasin nukahtaa tunnilla. Noloa.

 

Koulun jälkeen mentiin Lauran ja Carinan kanssa lounaalle. Carina on saksalainen tyttö, yks uusista opiskelijoista, samassa ryhmässä kun Laura. Robert ja Esteban liitty seuraan vähän myöhemmin. Lounaan jälkeen mentiin takas koululle. Mulla oli kone mukana, joten siirtelin tänään ensimmäisiä kirjotuksia blogiini. Pääsin jo lauantaihin asti. Äiti soitti Skypellä kesken niitten bileitten. Juttelin myös Satun ja Aulin kanssa. Oi se oli mukavaa.

 

Iltapäivää vietettiin taas Phility McNastyssä. Tällä kertaa katsomassa Japani – Brasilia matsia. Me jouduttiin japanilaisten kanssa samaan osaan baaria. Ne kilju tosi kimeesti. Ja voi sitä meteliä kun Japani teki ottelun avausmaalin. Meteli onneks rauhottu, kun Brasilia meni johtoon. Lotan kanssa tehtiin läksyt baarissa ja Laura tarkisti ne. Läksyjen tekeminen oli oikeestaan ihan hauskaa. Baarissa. ”Lapsi on kai päästänsä sekaisin…” laulaa Hectorkin.

 

Lotan ja Lauran kanssa tehtiin vielä tutustumismatka Wal-Martiin. Se on sellanen iso jenkkimyymälä, missä kaiken piti olla edullista. Paikka muistutti valitettavan paljon Tarjoustaloa tai Halpakellaria, mutta hinnat oli ihan samaa tasoa kun muuallakin. Mutta vuoden 2008 tarjoustalokiintiökin on nyt täytetty :)!

 

Wal-Martin jälkeen talolle. Koetan saada blogin ainakin wordin puolella ajan tasalle. Kalenteri on täynnä merkintöjä siitä, mitä miltäkin päivältä tulee ainakin muistaa kirjottaa.

 

Hassua, että me kaikki kolme suomalaistyttöä herättiin tänä aamuna suonenvetoon.