Päivän ohjelmassa Toronto Zoo. Anken ja Fernandon kanssa puhuttiin siitä jo perjantaina. Tavattiin aamulla puol 10 Victoria Parkissa. Tänään ne ei enää kehdannu/uskaltanu olla myöhässä. Itseasiassa ite melkein myöhästyin kun jumituin liikennevaloihin ja missasin ekan bussin...
 
Tällä kertaa Fernandon kaveri Jose, jonka siis piti tulla meiän kanssa Wonderlandiinkin, pääsi mukaan. Josen kämppis Cédrik (Ranskasta) oli myös mukana. Jose tosin lähti omille teilleen noin ensimmäisen elukan jälkeen, joten sitä ei tälläkään reissulla paljon näkynyt.
 
Toronto Zoo on kuulemma maailman kolmanneks suurin eläintarha. Mitään tarkkaa tietoa mulla ei tästä ole mutta joku niin sanoi. Ainakin alue on tosi iso ja eläimiä oli paljon. Ekaa kertaa eläissäni näin oikean norsun ja kirahvin ja seepran ja jääkarhun. Voi että ne jääkarhut olikin söpöjä.
 
Eläintarha reissu oli just sellanen kun eläintarhareissun voi kuvitella olevan. Hauskaa oli. Paljon on kuvia laitan tähän perään muutaman. Cédrik oli todella ilonen kun kuultiin, että Italia voitti maailmanmestaruuden. Fernando lupas heti tarjota pizzaa, mutta pojalle ei kelvannu...
 
Kotiin päin lähdettiin viiden maissa. Koska se oli aivan liian aikanen ajankohta mulle mennä takas talolle Anke kutsu mut taas niitten talolle. Nyt en pariin päivään kehtaa mennä sinne. Desi oli tehnyt taas niitä kevätrullia ja spagettia. Siinä talossa on aina pakko syödä, kun sinne menee, joten sainpa edes kerran viikonlopussa oikeeta ruokaa. Talolla mua odotti kyllä taas ruoka mutta se oli -niin kun se yleensä on- pahaa.
 
Illalla Alicia tuli takas. Hyvä. Oli kamalaa olla yksin niitten kanssa siinä talossa...
 
Ja niitä kuvia Toronto Zoosta....
 
123006.jpg
 
123003.jpg
 
123007.jpg