Perjantaisin mulla on vaan yks tunti. Aikasin aamulla tietysti mutta ei valiteta. Tänään ensimmäiset kaverit lähtee kotiin. Meidän ryhmästä yli puolet. No en niitä vielä kovin hyvin tuntenukaan joten ei paljon harmita.
 
Tunnin jälkeen lähdettiin Ulin, Giuseppen, Alician, Rachelin ja Lauran kanssa Eaton Centreen shoppailemaan. Eaton Centre on iso kauppakeskus Dundasin ja Queenin metroasemien välillä. Käytännössä se on siis todella iso koska molemmilta asemilta pääsee suoraan sisään. Sielä on paljon ihania kauppoja, joissa on paljon ihania vaatteita ja muita tarvikkeita ja mä niin pääsen kaikista ylimääräsistä rahoista eroon siellä. Ja niistäkin jotka ei ollu ylimääräsiä.
 
Tänään ostin kahdet farkut ja kaks vyötä. Vaatteet on täällä toisinaan huomattavastikin halvempia kuin Suomessa. Yksien Suomesta ostettujen farkkujen hinnalla sai täällä tosiaan kahdet housut ja kaksi vyötä. Jos jatkan tätä vauhtia shoppailemista saan ennen lähtöä ostaa toisen matkalaukun ja maksaa julmasti lentorahdin ylipainosta. Mutta kun täällä on niin paljon halvempaa kun Suomessa.
 
Iltapäivällä mentiin Phility McNasty-baariin kattomaan mm-futista. Meksiko vastaan Angola. Peli päätty tasan, joten mitään suuria bileitä ei tullut. Aika moni meiän kavereista on meksikolaisia, joten jos meksiko olis voittanu, ois meillä ollu bileet. Bileitten pitämisen sijasta mentiin sitten Royal Ontario Museumiin, joka on perjantaisin viiden jälkeen ilmainen. Museo-vierailut valitaan täällä sen mukaan mikä milloinkin on ilmasta. Royal Ontario Museo oli kuitenkin melkonen pettymys, koska siellä ei juurikaan ollut Kanadan historiasta mitään. Kiinaa ja Egyptiä siellä kyllä oli mutta ei Kanadan historiaa.
 
Museon jälkeen käytiin vielä kahvilla/limulla Lauran kanssa ja syötiin hyvät leivokset.