Viimenen tiistai. Viimenen leffapäivä.
 
Koulussa ei ollut mitään ihmeellistä. Koulun jälkeen lähdin Thomasin ja Andreasin kanssa Metro Halliin syömään. Mun banaani, jonka täti aamulla pakkas lounaaks oli pilaantunut, joten lounaaks söin ainoastaan palan banaanikakkua. Steven oli leiponut banaanikakkua sunnuntaina. Itseasiassa söin sitä jo silloin ja myös maanantaina ja myös tänään. Se oli hyvää mutta lounaaks vähän liian vähän.
 
Takas koululla näin Anken ja Fabianin. Sovittiin, että mennään illalla kattomaan The Devil Wears Prada. Mun viimenen elokuva. Alyn kanssa sovittiin, että nähdään neljältä koululla ja mennään yhdessä syömään Burrito Boyziin ei burritoja vaan niitä toisia, joitten nimeä en todellakaan osaa kirjottaa. Meksikolaista ruokaa kuitenkin. Anke lähti kotiin ja kaikilla muilla oli tunnit menin eka iLabiin ja juttelin äitin kanssa messengerissä. Koitetaan taas huomen jos skype toimis. Viime viikolla se ei toiminu. Todennäkösesti verkko koululla oli liian ruuhkanen. En tiedä, en ymmärrä.
 
Kävin Eatonissa ettimässä Kialle tuliaista. En kerro mikä se on, koska Kia voi lukea tätä. Tosin Kia ei osaa lukea. Mutta Pinja osaa ja se voi kertoa Kialle. Niin. Kian tuliainen on nyt viimein ostettu. Olikin työn takana löytää sellanen.
 
Odottelin Alya koululla mutta koska sitä ei näkyny Tom lähti mun kanssa syömään Burrito Boyziin. Se ruoka oli tosi hyvää. Täytyy mennä toisenkin kerran. Aikaa vaan on niin vähän. Meillä oli Tomin kanssa tosi hauskaa. Tom oli mun ekoja kavereita täällä.
 
Illalla sitten mentiin sinne leffaan. Se oli ihan hyvä leffa. Kerto tytöstä joka menee töihin isoon muotilehteen. Se oli kyllä varsinainen tyttöjen leffa. Fabian-parka..
 
Aika menee liian nopeaan. Enää 5 yötä. 4 yötä talossa...