Kymmeneks kouluun. Aamu rutiinit täällä on täsmälleen samanlaiset joka ainoa päivä. Tänään Georgella oli aamulla joku lääkäri ja ne lähti tädin kanssa sinne kun me vasta oltiin herätty. Sain kerrankin paahtaa ite leipäni aamulla ja syödä ne oikeesti lämpiminä. Yleensä täti paahtaa ne jo, kun ensimmäisen kerran näkee mut ylhänä ja sitten, kun viimein mennään Alician kanssa syömään, ne on jo jäähtyny. Viime viikolla meillä oli leipien päälle Beceliä. Nyt täti on ostanut jotain economic soijamargariinia, joka on hirveän suolasta. Tässä talossa ei ruuan laatuun juuri panosteta. Tärkeämpi tekijä on hinta, mahdollisimman pieni hinta. Etenkin jos ja kun kyse on meidän opiskelijoiden ruoasta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kouluunkin ehdittiin ajoissa. Eilen tuli 80 uutta opiskelijaa, joten meidänkin ryhmään tuli enemmän uusia, kun mitä meitä vanhoja oli. Meitä "vanhoja" ei nimittäin ole enää kun 6. Minä, Esteban, Tom, Akemi, Ana ja Michel. Suurin osa uusista oli kyllä ns. vanhoja uusia, eli opiskelijoita, jotka vaan nousi nyt seuraavalle tasolle.

 

Aamutunnin jälkeen mentiin Lauran, Alician ja Ulin kanssa syömään. Metro Hallista haettiin taas kanawrapit Tim Hortonsista mutta mentiinkin ulos syömään, kun oli niin hyvä ilma. Alkuviikon olen pitänyt lyhythihasia paitoja suojatakseni olkapäitä pahemmalta palamiselta.

 

Uli ja Alicia jäi syömään, kun me Lauran kanssa lähdettiin shoppailemaan. Mentiin uudestaan sinne Yorkdaleen. Ennen sitä käytiin PATH:ssa kenkäkaupassa. Ostin flip-flopit kun ne oli tarjouksessa ja näytti niin kivoilta. PATH on iso maanalanen verkko downtownin alla. Se yhdistää suurimman osan keskustan metroasemista ja on kuin iso maanalainen kauppakeskus. PATH:n kautta mekin joka päivä kuljetaan metrolta koululle. Metro Hall taas on bisnesrakennus jonka pohjakerros on osa PATH:n verkostoa.

 

Yorkdalesta löytyi paljon ostettavaa, mutta ostin vaan yhden topin. Lauran kanssa todettiin, että tämäkään kerta ei riittäny. Vielä on ainakin kerran mentävä uudestaan. Harmi vaan, että se on aika kaukana. Mutta Yorkdalessa on samanlainen erittäin hyvä smoothiepaikka kun Eaton Centressäkin…

 

Illalla mentiin taas elokuviin. Tiistai-ilta. Elokuvat on halvempia. Tällä kertaa käytiin Lauran, Jorgen ja Rachelin kanssa kattomassa animaatioelokuva The Cars. Se oli tosi hyvä!! En tiedä meneekö se vielä/enää Suomessa… Koska se oli lasten elokuva, siinä puhuttiin hyvää ja selkeetä englantia, jota oli helppo ymmärtää.

 

Leffan jälkeen mentiin Alician ja Guillermon kanssa syömään. Guillermo on Alician poikaystävä, joka on tuli Torontoon perjantaina lomailemaan viikoks. Se vaikutti aluks tosi kivalta tyypiltä. Nyt kun ollaan tutustuttu vähän paremmin, en oikeastaan pidä tyypistä. Eikä Aliciakaan vaikuta kovin innostuneelta.

 

Guillermo meinas viedä meidät syömään kreikkalaista ruokaa. Onneks kreikkalaista kaupungin osaa ei koskaan löytyny ja mentiin sitten irkkupubiin syömään. Kerrankin "oikeeta" hyvää ruokaa…