Canada Day. Tarkoittaa siis ilmeisesti Kanadan syntymä-/itsenäisyyspäivää. Se on suuri kansanjuhla. Ympäri kaupunkia oli kaikenlaisia tapahtumia. Vähän sellanen markkinafiilis tuli kun kierreltiin Ontario-järven rannalla. Ilmeisesti Canada Day ei kutenkaan mikään kovin virallinen juhlapäivä ole, koska suurin osa kaupoista oli auki. Mekin käytiin Eaton Centressä shoppailemassa, syömässä jätskiä ja juomassa Lauran kanssa vielä viimeset smoothiet.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iltapäivällä menin Lauran kanssa sen talolle. Laura pakkaili viimesiä ja minä hengailin. Hyvä työnjako siis. Otin Lauralle kuvia niitten "perheestä"ja sitten lähettiinki lentokentälle.

 

Koko päivän oli tähän asti paistanut aurinko ja ollu oikeen lämmintä. Mutta kun piti lähteä kentälle alkoi satamaan. Mulla tietysti oli vaan kaprit ja flip-flopit jalassa. Sentään oli pitkähihanen mukana. Tuli vähän viileä. Koko illan sitte satokin vettä.

 

Kentällä jouduttiin toteamaan, ettei Laura voi ottaa kaikkia laukkujaan mukaan. Niinpä Eliseltä (Lauran entiseltä kämppikseltä) peritty laukku siirtyi seuraavalle omistajalle ja sen sisältö tungettiin isoon matkalaukkuun. Check-inin virkailija katto vähän epäuskosen näkösenä kun meitä siihen tiskille tuli kuusi ihmistä, viiden laukun kanssa ja vaan yksi oli lähdössä. Lauran tavarat saatiin kuitenkin koneeseen ja siinä samassa meni myös matkalle varatut omena ja sipsit ja ties mitä muuta sinne ruumaan.

 

Seuraavaks kierreltiin kauppoja kentällä ja käytiin vielä syömässä Pizza pizzassa. Tax Free-asiatkin selvis kunhan vähän aikaa pyörittiin ympäri kenttää ja rampattiin rullaportaita ylös ja alas. On kiva, kun nyt tietää miten systeemi toimii, kun kuitenkin olen parin viikon päästä ite samassa tilanteessa.

 

Sitten se Laura lähti. Lontoon kautta Suomeen. Me lähettiin takas kotiin. Nyt tiedän miten julkisilla pääsee kentälle. Ei siis tarvi maksaa kalliisti taksista tai jostain lentokenttäbussista. TTC:llä pääsee ihan ilmaseks Weekly Passilla. Tietysti mulla ei ehkä ole yhtä hyviä saattajia mukana, jotka huolehtii kaikki laukut... Ei mulla kyllä olekaan kun se yks laukku. Ja ehkä voin silti ottaa vaan taksin.

 

Metrossa Fernando ehdotti, että lähdetään sunnuntaina Canada's Wonderlandiin. Mikäpä siinä. Ei mulla ainakaan ollu mitään suunnitelmia.

 

117882.jpg

 

Kentällä... Hei hei Laura!! :)