Laura lähteekin jo ens viikolla. Siis viikon päästä lauantaina. Kamalaa! Toisaalta mun kielitaidon kannalta on hyvä että Laura lähtee, koska vaikka kuinka aina yritetään puhua englantia se aina vahtuu kuitenkin suomeen. Toisaalta mun paras kaveri täältä lähtee. Tää viikko on menny nopeesti ja meillä on ollu tosi hauskaa mutta olen silti vähän kateellinen Lauralle, kun se pääsee Suomeen. Ei, en missään tapauksessa suunnittele tämän kesken jättämistä. Täällä oikeesti on hauskaa ja viihdyn hyvin, mutta täällä kyllä oppii arvostamaan monia asioita Suomesta.
 
Olen huolellisesti suojannu olkapääni auringolta sunnuntaisen palamisen jälkeen. Ostin aurinkorasvaakin. Aamulla kuitenkin oli pilvistä, joten en ajatellutkaan laittavani aurinkovoideta. Sitäpaitsi mullahan oli kunnon lyhythihanen paita päällä. Ei siis vaaraa. En kuitenkaan aatellu, että käsivarretkin voi palaa. Oltiin sitten puistossa syömässä lounasta, kun niin kävi. On niin hämäävää, kun ei se punotus tule siinä heti, vaan vasta jälkeen päin. Nyt kutittaa ja kuumottaa ja kirvelee ja äh!! Tollo minä!
 
113021.jpg 
 
Mitään merkittävää ei tapahtunu tänään. Hengailtiin siinä Metro Hallin vieressä nurtsilla ja syötiin lounas siinä. Lotan ja Lauran kanssa käytiin Union Stationilla kysymässä Lotalle junalippuja Montrealiin. Juna on täällä tosi kallis kulkuväline.
 
Jalkapalloa katottiin taas kerran Philityssä. Tällä kertaa Sveitsi - Etelä-Korea matsia. Sveitsi voitti. Hyvä niin. Giuseppekin on tyytyväinen...
 
Matsin jälkeen taas kerran Eaton Centreen. Tällä kertaa etittiin paikallinen alko, LCBO. Hankittiin sieltä juhannusjuomat. Huomen on tarkotus viettää vähän juhannusta Lauran talossa ja jatkaa siitä sitten kaupungille. LCBO:n jälkeen tultiin Lauran kanssa takas Eatoniin ja pyörittiin sielä, kunnes kello oli niin paljon, että voi mennä kotiin.
 
Meiän talossa oli tänään barbeque-juhlat. Ilmeisesti Stevenin vanhemmalla pojalla Nickillä oli synttärit. Minäkin sain sitten ruoaks niistä bileistä jääneitä vartaita ja herneitä. Ei ne nyt mitään erikoisen hyviä ollut mutta sen talon ruuan yleiseen tasoon nähden ihan luksusta. Ensimmäisen kerran täällä söin kaiken ruoan mitä lautasella oli. Suklaakakkuakin ois ollu mutta sitä en enää jaksanu syödä.