Koska eilen oli niin pahaa ruokaa, sanottiin Alician kanssa heti aamulla, ettei syödä tänään talossa. Muuten menee ihan hyvin, mutta ruoka täällä on todella kamalaa. Talossa siis…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koulussa opiskeltiin lisää konjuktioita ja kaikkea terveyteen liittyvää sanastoa. Tunnit on ollu tosi hyviä. Oon oppinu paljon ja olen tosi tyytyväinen. Sen sijaan majoitusolosuhteista en ole niinkään varma. Ollaan tästä jo pari päivää puhuttukin kavereitten kanssa. Isäntäperheet saa joka oppilaasta 500 dollaria kuussa ja ainakin meidän talossa on selvää, että me ollaan täällä nimenomaan sen 500+500 dollarin takia. Toki täti on ystävällinen ja tekee meille sandwichejä mukaan lounaaksi. Tänään leivän välissä oli jotain todella pahaa makkaraa. En pitänyt siitä. En oo viel pitäny mistään ruuasta täällä. Tätä menoa äiti on köyhä kesän lopussa.

 

Koulua oli vaan aamulla, joten koulun jälkeen mentiin Lauran kanssa syömään, Metro Halliin minnekäs muualle. Siellä on sellanen pieni italialainen pizzapaikka, jossa on tosi hyvännäkösiä pizzoja. Harmi vaan, ettei yhtään vege tai kinkkupizzaa ollu valmiina just silloin. Mutta kerran pizzaa päätettiin ottaa, me tollot suomalaiset odotettiin siinä tiskillä varmaan 20 minuuttia, että se mies teki meille pizzaa. Odottamisen jälkeen pizza todella maistu hyvältä. Kannatti siis.

 

Lounaan jälkeen käytiin varaamassa EF:ltä Niagaran reissu. Niagaralle on tarkotus mennä tänä lauantaina. Muutkin on tulossa sinne samaan aikaan China Townin kautta.

 

Alician ja Rachelin kanssa sovittiin, että mennään Bata Shoe Museumiin. Se on torstaisin ilmanen viidestä kahdeksaan iltapäivällä. Kenkämuseossa oli kaikenlaisia kenkiä, vanhoja ja uudempia. Nähtiin Elviksen, Tiger Woodsin, Marilyn Monroen ja monen muun kengät. Yläkerrassa oli vielä näyttely, jossa oli kuuluisien suunnittelijoiden suunnittelemia kenkiä.

 

Kenkien jälkeen tultiin takas St. Andrew:lle ja käytiin Second Cup Coffeessa smoothiella. Odottakaas, kun pääsen kotiin. Meilläkin tehdään smoothieja...