Eka päivä ihan oikeesti koulua. Tiistaisin tunnit alkaa vasta klo 10. Ihanaa. Ei tarvi herätä niin aikasee. Olen ryhmässä 6A. Samassa ryhmässä, kun Esteban, meksikolainen poika, Alician kavereita. Ryhmä on ihan sopivan pieni. Meitä on noin 10. Michelle, opettaja vaikuttaa tosi mukavalta ja olen ihan tyytyväinen ryhmään.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ekan tunnin jälkeen mulla oli muutaman tunnin hyppy. Lähdin etsimään Metro Hallista kauppaa, joka myy adaptereita, ja sellasen löysinkin. Tosin se adapteri, minkä sain sieltä asiantuntija-avun jälkeen mukaani, ei kyllä ollut tarkotettu suomalaiselle pistokestandardille vaan jollekin aasialaiselle. Mutta oli kelle tahansa, se toimii ja se on pääasia. Koska aikaa oli edelleen paljon, otin adapterin mukaan ja kävin kokeilemassa sitä talolla. Vähän ylimäärästähän se oli…

 

Iltapäivällä mulla ois ollu joku luento, mutta koska kukaan kavereista ei menny sinne, eikä siitä tule poissaoloja en minäkään mennyt sinne. Sen sijaan mentiin harjottelemaan kuullunymmärtämistä Rainbow Cinemaan, koska siellä elokuvalippu maksaa tiistaisin vaan $4,25. Sillä rahalla ei Suomessa saa edes poppareita. Minä, Giuseppe, ja se kolmas suomalainen tyttö Laura käytiin kattomassa Da Vinci Code. Se oli oikein odotusten mukainen. Tosin kirja on vielä parempi. Yllättävän hyvin pysyin perillä tapahtumissa ja ymmärsin mitä ne sano ilman tekstityksiäkin.

 

Leffan jälkeen oli pimeetä. Toronto tai ainakin Downtown on todella kaunis pimeellä. Muutenkin kaikki alkaa sujua täällä. On kavereita, on tekemistä ja kaupunkikin vaikuttaa jo selkeämmältä. Ainakin metroliikenne ja St.Andrew stationin ympäristö.